Mange henvendelser til lægehuset kan klares via selvbetjeningen på hjemmesiden. Her kan du booke tid hos læge eller sygeplejerske, bestille medicin og skrive til lægen.
Vær opmærksom på:
– At der er op til 5 hverdages svartid på medicinbestilling og e-konsultationer til lægen – Har du akut brug for medicin eller lægehjælp, skal du ringe til lægehuset – At det ikke er tilladt at booke dobbelttider, med mindre det er efter aftale med lægen – At børn skal oprettes med deres eget CPR-nummer, så tidsbestilling, e-konsultation mv. knyttes til den rette patient – At det ikke er muligt at skrive til læger eller praksispersonale, som holder ferie.
Torsdage i skolernes ferier lukker lægehuset kl. 16.
Udenfor telefontid kan lægehuset kontaktes for helt akutte henvendelser. Tidsbestilling og medicinbestilling skal ske i ordinær telefontid eller elektronisk via hjemmesiden.
Telefontid dagligt kl. 08.00 – 12.00
Kl. 08.00 – 09.00: Her kan der ringes til lægehuset med akutte problemstillinger, der gerne skal ses samme dag. Desuden kan der i dette tidsrum træffes aftale om telefonkontakt til husets læger eller akutlægen.
Mellem kl. 08.00 – 09.00 er der ofte travlt med henvendelser fra patienter med AKUT-opstået sygdom. Derfor opfordrer vi til, at IKKE-AKUTTE henvendelser (fx medicinbestilling, tidsbestilling mv.) foregår efter kl. 09.00.
Kl. 09.00 – 12.00: Her kan der ringes til lægehuset for tidsbestilling, receptfornyelse og andre ikke hastende emner.
Efter kl. 12.00: Her kan lægehuset kontaktes for akut sygdom opstået samme dag. Der kan ikke bookes tider, bestilles medicin eller skrives op til opkald fra lægen på akutnummeret.
Tidsbestilling og receptfornyelse kan i mange tilfælde også foregå elektronisk via hjemmesiden. Vær opmærksom på, at der er op til 5 hverdages svartid på henvendelser via hjemmesiden. Telefonisk henvendelse bliver som hovedregel besvaret af en sekretær.
Kontakt klinikken
Lægerne i Nr. Lyndelse
Carl Nielsensvej 1 5792 Årslev Tlf. 65 90 10 19
Lægehusets placering:
Lægehuset fungerer, med sin placering i yderområdet af Faaborg-Midtfyn Kommune omkring en mindre landsby, i tæt relation til Odenses forstæder og med en stor del af patienterne i begge områder, – som et lokalt lægehus, hvor man henvender sig med alle lidelser. Der er tradition for, at man henvender sig primært i lægehuset med alle slags skader, hvorfor der også er etableret en operationsstue og skadestue. Der er knapt 10.000 gruppe 1-patienter og nogle få gruppe 2-patienter tilknyttet lægehuset.